OM GOOD DAYS

Good Days säljer hälso- och måbra-produkter med inriktning på ekologiskt, raw, superfood och träning. Våra produkter är noga utvalda för sin särprägel, för att det finns mycket själ och hjärta bakom tillverkningen och för varans renhet och godhet. 

Vi arrangerar också föreläsningar, utbildningar samt Inspirations- och träningsresor". Endast det bästa är gott nog för vår kropp.

RAW FOOD

Raw food ligger oss varmt om hjärtat och vi satsar på att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Därför har vi nu tagit fram ett eget varumärke - "Superfood 365".

Raw food är råvaror som inte värmts upp över 42 grader. Denna varsamma hantering gör att grönsaker och frukt behåller större andel av sina vitaminer, mineraler och enzymer än vid konventionell matlagning. Rawfoodkosten ger helt enkelt mycket näring vilket gör oss piggare och friskare. Raw food innebär också att kosten är vegansk - alltså fri från kött-, fisk-, mejeri- och spannmålsprodukter. Den är också och gluten- och laktosfri.

Vill du äta helt enlig rawfoodkonceptet finner du en rik meny av frukter, grönsaker, bär, örter, rötter, nötter, frön, alger och groddar. Inom rawfoodvärlden används också superfoods och superfruits för att ”boosta” kroppen. Här på vår sida finns dessa artiklar från ett flertal fina och seriösa producenter. Men absolut mest stolta är vi över vårt eget varumärke Superfood 365!

EKOLOGISKT:

Ekologiska varor ser vi som ett viktigt val då man i den ekologiska odlingen inte använder konstgödsel, GMO (genetiskt modifierade organismer) eller kemiska bekämpningsmedel.  Good Days idé är att erbjuda hållbara, rena fina produkter som är bra både för oss människor och för vår miljö.

TRÄNINGSRESOR, FÖRELÄSNINGAR, EVENT

Som komplement vill vi också kunna erbjuda möjlighet till fysisk träning. Vi erbjuder flera gånger per år inspirations- och träningsresor via 365 Good Days – den del inom Good Days som arrangerar resor. Därutöver gör vi events, föreläsningar om kost, hälsa, motion och raw food. Antingen på uppdrag av företag eller organisioner eller i egen regi.

VARFÖR GOOD DAYS

Vi är glada över att få möjligheten att erbjuda produkter som kan ge livskraft, hälsonytta och glädje - både i och utanpå kroppen.

Håll tillgodo!

Camilla Jonsson, grundare till Good Days.


PS: VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Det får du givetvis gärna! Kontakta oss på order@gooddays.se  eller ring 0707-608033 för mer info.Priser inkl. moms